Robin & Anke

posted in: Uncategorized | 0

Droombruiloft op One Happy Island Aruba

Het jawoord onder een palmboom, dineren bij ondergaande zon, dansen in het zand: zo trouwden Robin en Anke op het mooie Aruba. Parelwitte stranden en een intens blauwe zee zorgden voor ansichtkaart-waardige huwelijksfoto’s. Laat je inspireren door hun geweldige dag!

robin-anke-01

Wat maakt een bruiloft op Aruba zo speciaal?
“Nu we terug zijn van onze bruiloft en huwelijksreis, vragen veel mensen hoe het was om op Aruba te trouwen”, vertelt Robin. “Ik weet niets eens waar ik moet beginnen om die vraag te beantwoorden. De ontspannen sfeer, het witte strand, de palmbomen, de zwoele warmte: alsof we in een ansichtkaart stapten. En dat twaalf dagen lang, met de meest dierbare mensen om ons heen. Als ik naar de foto’s kijk, geloof ik nog steeds amper dat onze bruiloft écht zo mooi was.”

robin-anke-02

Waarom Aruba? Hebben jullie elkaar daar leren kennen?
“We hebben elkaar ontmoet toen we beiden vakantie vierden in Spanje”, zegt Anke. “We kregen een relatie, maar enige tijd daarna vertrok ik voor een half jaar stage naar Divi & Tamarijn Aruba All Inclusives op Aruba. Robin kwam me opzoeken. Een geweldige tijd en sindsdien zijn we regelmatig teruggegaan. Altijd zeiden we dan: ‘Als we ooit trouwen, doen we dat hier’.” Robin: “Absoluut. We hadden alleen nooit verwacht dat ook zoveel familieleden en vrienden aanwezig zouden zijn. Dat was geweldig. Ongekend.”

robin-anke-03

Wat is jullie mooiste herinnering aan de bruiloft?
“Mijn vrouw voor het eerst zien in haar jurk”, zegt Robin. “Dat was voor mij het hoogtepunt van de hele bruiloft.” Ook voor Anke is dit moment bijzonder. “Robin stond met zijn gezicht naar zee. Ik liep over het strand naar hem toe. De blik in zijn ogen toen hij zich omdraaide, vergeet ik nooit meer: zo liefdevol. En alles wat erop volgde was even mooi. De persoonlijke ceremonie onder het prieel, het heerlijke diner op het strand met een buffet, saladebar en verse Arubaanse vis: het was een droom. Ons eigen paradijs.”

robin-anke-04

Is het organiseren van een bruiloft in het buitenland eenvoudig?
Anke: “Een buitenlandse bruiloft vraagt iets meer geregel. Niet alleen omdat je op reis gaat, maar ook omdat je contact moet onderhouden met mensen op afstand. Je hebt papieren nodig van de Nederlandse overheid en kunt bijvoorbeeld niet even in de auto springen om trouwlocaties te bekijken. Wij zijn daarom een jaar van tevoren al naar Aruba gegaan om dingen te regelen en een trouwlocatie te kiezen. We hebben gekozen voor Divi & Tamarijn Aruba All Inclusives: mijn voormalige stageplaats met alle bijzondere herinneringen die daar liggen.”

Welke tips geven jullie andere bruidsparen die op Aruba willen trouwen?
“Vraag vooral hulp”, adviseert Anke. “Arubanen zijn zo gastvrij en behulpzaam: ze helpen waar dat kan. Wij hebben zelf ook geweldige hulp gekregen van Inge van Roon van Aruba Weddings For You en Lissy Lampe van Ceremonies & Celebrations. Het selecteren van locaties, trouwen voor de gemeente, de strandceremonie, plannen van de trouwdagen: zij stonden altijd met een glimlach voor ons klaar. Dat geeft veel rust.”